Vores unikke Sommerhus rengøring

– giv sommerhusgæsterne en god oplevelse

Vil du gerne være sikker på, at sommerhusgæsterne træder ind i et sommerhus, der dufter dejligt rent? Og rent faktisk også er det? Selvom hyggen og omgivelserne i første omgang er det, der trækker danskerne i sommerhus, så er rengøringen også en stor del af det.

For når et sommerhus ikke er rent, eller der ligger støv og nullermænd flere steder sammen med fedtfingre på vinduer og stribede spejle, tager det bare noget af oplevelsen. Det skal være rart at komme ind i et sommerhus – og det er det, hvis det er rent.

Vi ved godt, at mange sommerhusudlejningsselskaber har deres eget rengøringsteam ansat primært med ungarbejdere. Men det vil vi gerne være en pendant til, da vi har et meget dygtigt, hurtigt og erfarent team, der meget gerne vil komme og gøre rent i dit eller jeres sommerhuse.

Vi garanterer, at det bliver en fantastisk oplevelse at komme ind i sommerhuset – og at det står klar til tiden til de næste, der skal have en god ferie.

Vi gør rent for både private og udlejningsfirmaer

​Du behøver ikke stå i spidsen for udlejningen af flere hundrede sommerhuse, før du er interessant som kunde for os. Vi tager os nemlig gerne af både privat sommerhuse såvel som udlejningssommerhuse, hvor der kommer mange gæster igennem på en sommer.

Udlejer du dit sommerhus ud privat, men har du ikke lyst til selv at skulle tage turen derud for at være sikker på, at der er rent, gør vi det meget gerne for dig.

Det koster ikke meget at få os til at gøre hele dit sommerhus rent. Fordelen er også, at du bare kan læne dig tilbage og hygge dig derhjemme helt uden at skulle tænke på, hvordan sommerhuset må ser ud.

Udlejer du eller I på den anden side mange sommerhuse – og vil I gerne have et professionelt og veluddannet team til det, træder vi også til. Jo flere sommerhuse I ønsker at få gjort rent, jo bedre en pris får I også.

Så kontakt os gerne uanset behov.

Sommerhus rengøring med skånsomme rengøringsmidler

Det skal være muligt for alle at have det godt i dit sommerhus. Derfor prioriterer vi også at gøre rent med skånsomme midler uden skrappe kemikalier. Det gør vi, da vi både ønsker at skåne vores personale samt de gæster, der kommer i sommerhuset. For så er der ingen kraftig lugt eller rester tilbage på overfladerne, som kan være generende for huden.

Vi forsøger naturligvis også at benytte så lidt vand som overhovedet muligt, så sommerhusrengøringen også er så miljøvenlig som muligt.

Det går dog ikke udover kvaliteten af rengøringen, da denne er meget effektivt og kommer rundt i alle hjørner og kanter. Vi ved, det kan spottes med det samme, hvis vi springer nogle overflader eller hjørner over – og det er der ingen grund til.

Sammen med dig eller jer laver vi en liste over ting, der skal gøres, inden vi rengør sommerhuset første gang. Så er begge parter nemlig sikre på, hvad der skal gøres og hvad der kan forventes. Det sikrer det bedste resultat og samarbejde.

Skal vi gøre dit sommerhus rent?

Vi står klar til at gøre dit sommerhus rent

BOS ELITE ApS støvsugere, gulvmopper, karklude og rengøringsmidler er pakket og står klar til at køre mod dit sommerhus sammen med nogle af vores dygtige medarbejdere. Du behøver derfor endeligt ikke at tøve med at booke sommerhus rengøring hos os, da vi i princippet kan gøre rent, så snart du har brug for det.

Vi sidder også klar ved telefonen hver eneste dag fra tidlig morgen til senest i aften, så du altid har mulighed for at tilkalde rengøringshjælp, hvis der er brug for det.

Husk, du ikke behøver en fast aftale med os, hvis det er forskelligt, hvor meget belægning der er på dit/dine sommerhuse. Vi finder sammen ud af en fleksibel løsning.

Du fanger os til en snak om vores unikkde sommerhus rengøring ved at ringe til 52 70 80 60 eller ved sende en mail til eh@bos-elit.dk

Professionel sommerhus rengøring er derfor ikke længere end et opkald væk. Vi glæder os til at få dit sommerhus til at skinne og give dine gæster den bedste førstehåndsoplevelse.

Kontakt os her

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 52 70 80 88

​eller skriv en mail til eh@bos-elit.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BOS-Elite ApS

Cedervej 11, 2. th., 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

CVR: 43055992

Kontaktoplysninger

Telefon: 52 70 80 60

E-mail: eh@bos-elit.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Lukket

​Vi samarbejder med