Kontorrengøring og anden erhvervsrengøring

​Vi sikrer en ren og indbydende arbejdsplads

​Leder du efter et rengøringsfirma, som tilbyder kontorrengøring? Så har du fundet den rette samarbejdspartner. Hos BOS-Elite ApS tilbyder vi alle former for rengøring af kontorer og øvrige arbejdspladser.

Vi tilbyder gennemtænkte erhvervsløsninger, hvor vi leverer et rent og indbydende arbejdsmiljø og et godt og sundt indeklima. Vores kunder består især af virksomheder i hele Jylland heriblandt Kolding, Esbjerg, Odense, Haderslev samt mange andre steder. Vi anvender naturligvis allergivenlige rengøringsprodukter, som er Svanemærket.

Erhvervsrengøring efter dine behov

​Vi tilbyder kontorrengøring og anden erhvervsrengøring til alle typer virksomheder, hvor vi klarer alt fra aftørring af borde til soignering af toiletter. Dermed kan du altid være sikker på at møde frem til et skinnende rent kontor, hvis du for eksempel har valgt daglig morgenrengøring. Du kan også vælge, at vi kun skal komme en eller to gange om ugen.

Vores grundlæggende pakke til erhvervsrengøring indeholder rengøring af gulve, overflader, toiletter og køkken. Derudover tilbyder vi en række tillægsydelser, hvor du for eksempel kan vælge linned- og måtteservice, trappevask, bestilling og opfyldning af forbrugsartikler samt køkkenservice med anretning, afrydning og opvask efter frokost eller lignende.

Få et uforpligtende tilbud på kontorrengøring

​Kontakt os gerne på 52 70 80 60, hvis du ønsker mere information om vores ydelser og priser. Vi kommer gerne ud til en opmåling, hvor vi samtidig kan høre mere om dine ønsker. Samtidig kan vi give råd og vejledning. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på kontorrengøring eller anden erhvervsrengøring.​

Kontakt os her

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 52 70 80 88

​eller skriv en mail til eh@bos-elit.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BOS-Elite ApS

Cedervej 11, 2. th., 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

CVR: 43055992

Kontaktoplysninger

Telefon: 52 70 80 60

E-mail: eh@bos-elit.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Lukket

​Vi samarbejder med