Klinikrengøring med fokus på hygiejne og sikkerhed​

Vi sikrer en grundig rengøring uden bakterier og virus

​Har du brug for professionel klinikrengøring? Så lad os varetage rengøringen for dig. Hos BOS-Elite ApS tilbyder vi rengøring af klinikker og andre steder med særlige krav til hygiejne og sikkerhed.

Vi leverer en grundig og pålidelig klinikrengøring, så du får et pænt og rent miljø uden bakterier og virus samt et godt og sundt indeklima. Vi servicerer virksomheder i næsten hele Jylland heriblandt Kolding, Vejle, Fredericia samt adskillige andre steder. Vi anvender naturligvis allergivenlige produkter, som er Svanemærket.

Rengøring af klinik, operationsstue og patientstue med videre

​Vi udfører rengøring af privatklinikker, operationsstuer, patientstuer, tandlægeklinik med videre. Vores fokus er altid at forbedre hygiejne, sikkerhed og komfort i sundhedsvæsenet med pålidelig rengøringsservice. Samtidig har vi fokus på at levere specifikke og målbare resultater, så vi bidrager til at forbedre vores kunders præstationer, omdømme og konkurrenceevne.

Klinikrengøring bliver normalt kombineret med kontorrengøring, hvor vi holder gulve, overflader, toiletter og køkken rent. Vi tilbyder samtidig en række tillægsydelser såsom linned- og måtteservice, bestilling og opfyldning af forbrugsartikler samt køkkenservice, hvor vi for eksempel rydder op efter spisepauser og vasker op.

Få mere information om vores klinikrengøring

​Kontakt os på 52 70 80 60 for at høre mere om vores klinikrengøring og for at få en snak om dine ønsker og behov. Vi kommer gerne ud for at måle op og for at se nærmere på klinikken. Samtidig kan vi give råd og vejledning i at vælge den rette rengøringsløsning. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en pris på den ønskede rengøring af klinik.​

Kontakt os

Kontakt os her

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 52 70 80 88

​eller skriv en mail til eh@bos-elit.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BOS-Elite ApS

Cedervej 11, 2. th., 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

CVR: 43055992

Kontaktoplysninger

Telefon: 52 70 80 60

E-mail: eh@bos-elit.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Lukket

​Vi samarbejder med