Specialiseret hjælp til industrirengøring

Vi sørger for at holde din arbejdsplads pæn og ren

Har du brug for et rengøringsfirma, der er specialiser i at gøre rent ved forskellige arbejdspladser, maskiner, produktionshaller og andre industribyggerier? Hos BOS-Elite ApS kan vi tilbyde specialiseret industrirengøring til alle former for industri. Vi sørger for, at du, dine ansatte og din virksomhed har de bedste og mest renlige omstændigheder på arbejdspladsen.

Har du et industribyggeri i eller omkring Kolding, Esbjerg, Odense, Haderslev, så er vi dit kvalitetssikre valg af rengøringsfirma. Vi har stor erfaring med at stå for industrirengøring ved både store og små kunder, og vi ved, hvordan man bør håndtere maskiner og andet materiale med nænsomhed og de rette sikkerhedsforanstaltninger.

Industrirengøring i alle afskygninger

Vores tilbud om industrirengøring gælder et væld af arbejdspladser og industribyggerier. Vi kan blandt andet hjælpe med rengøring af maskiner, tekniske anlæg, laboratorier, siloer, landbrug, store produktionskøkkener og meget andet. Vi tager os af alle former for rengøring af industri, og du skal blot kontakte os og fortælle om dit byggeri eller din arbejdsplads, og så kan vi tage os af det.

Med vores ansatte kan vi varetage enormt store rengøringsopgaver på industriområdet, og vi garanterer altid at levere et tilfredsstillende resultat. Driver du en industriel produktion, så kan du meget vel have brug for hyppig industrirengøring for at sikre din arbejdsplads og dine ansatte. Derfor tilbyder vi også at indgå en fast aftale om at lade os stå for jævnlig rengøring hos dig.

Kontakt os for en pris

Hvis du vil have en pris på, hvad det vil koste at udføre industrirengøring på din arbejdsplads, så skal du bare ringe eller skrive til os. Vi udformer gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du nemt og ordentligt kan sikre gode og renlige omstændigheder for dine ansatte og din produktion.

Kontakt os her

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 52 70 80 88

​eller skriv en mail til eh@bos-elit.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BOS-Elite ApS

Cedervej 11, 2. th., 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

CVR: 43055992

Kontaktoplysninger

Telefon: 52 70 80 60

E-mail: eh@bos-elit.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Lukket

​Vi samarbejder med