Datacleaning i IT, serverrum og datacentre​

Vi følger ISO- og ASHRAE-rengøringsstandarden

​Leder du efter en ekspert i datacleaning? Så er vi den rette til opgaven. Hos BOS-Elite ApS tilbyder vi rengøring af kritiske miljøer i alle størrelser.

Vi har A-DCCS (data center cleaning specialist) og EU-certifikat til rengøring af IT, og vi følger de strenge ISO- og ASHRAE-rengøringsstandarder. 

Vi bruger I-MOP teknologi, og servicerer virksomheder i blandt andetKolding, Esbjerg, Odense, Haderslev samt mange andre steder. Derudover samarbejder vi med 

Vi sikrer oppetiden, pålideligheden og levetiden

​Vi har speciale i rengøring af kritiske miljøer såsom CT, NY, NJ, MA, PA, NH, VT, ME, DE, RI, MD og VA. Fra IT-serverrum til HUB'er er disse områder defineret som kritiske rum på grund af det udstyr, der er anbragt i dem. Det er vigtigt at rengøring af kritiske miljøer udføres efter en tidsplan for at sikre korrekt vedligeholdelse. At lade støv og forurenende stoffer opbygge sig i disse typer rum kan være skadeligt for integriteten af, hvordan systemet fungerer. Vi fokuserer på fjernelse af statisk elektricitet, partikler og rester på mikroskopiske niveauer for at bevare integriteten af dit datacenter.

Vi anvender blandt andet HEPA-/ULPA-filtreringsstøvsugere, fnugfrie mikrofiberklude og miljøvenlige rengøringsløsninger, ASHRAE og ISO nuværende standarder, og alle vores tjenester understøttes af 100 % tilfredshedsgaranti. Vi anvender kort sagt de mest sikre og avancerede rengøringsteknikker, hvilket kombineres med rengøringsteknikernes erfaring, dygtighed og dedikation. Vi går med andre ord ikke på kompromis, når din vitale it-drift er på spil.

Vi tilbyder rengøring af kritiske miljøer såsom:

  • rengøring af datacenter
  • computerrum & serverrum rengøring
  • rengøring af IDF og MDF skabe
  • rengøring af CCNR- og SSNR-rum
  • telekommunikation værelsesrengøring
  • HUBS og hoved-ende rengøring
  • rengøring af serverskabe
  • rengøring af kritiske miljø
  • generatorrum og laboratorierne​

Vedligeholdelse af datacenter

At holde dine servere, lagermedier og faciliteter fri for indeslutninger er en afgørende del af vedligeholdelse af dit datacenter. Eliminering af snavs og støvopbygning øger oppetiden og systemets pålidelighed og forlænger levetiden på dine servere og andet følsomt udstyr.

Hos BOS-ELITE bruger vi det sikreste, mest avancerede udstyr, materialer og rengøringsteknikker til at fjerne alt snavs, støv, rester og forurenende stoffer fra dit datacenter.

Der kan være stor forskel på, hvordan faciliteter rengøres – fra udstyr, materialer og teknikker til teknikernes erfaring, dygtighed og dedikation. Kompromis er ikke en mulighed, når din vitale IT-drift er på spil. Du har brug for en tjenesteudbyder, der bekymrer sig lige så meget om dit datacenter, som du gør.

Få et uforpligtende tilbud på datacleaning

​Kontakt os på 52 70 80 60 for at få flere oplysninger om datacleaning, og vi kommer gerne ud til et møde, hvor vi gennemgår dine ønsker og krav til rengøringen. Samtidig kan vi fortælle mere om vores løsninger. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på den ønskede IT-rengøring.

Kontakt os her

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 52 70 80 88

​eller skriv en mail til eh@bos-elit.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

BOS-Elite ApS

Cedervej 11, 2. th., 6000 Kolding

Klik her for rutevejledning

CVR: 43055992

Kontaktoplysninger

Telefon: 52 70 80 60

E-mail: eh@bos-elit.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Lukket

​Vi samarbejder med